Μαζί βοηθάμε στην αποκάλυψη της θεραπείας για το VHL και για άλλες μορφές καρκίνου. Ο αντίκτυπος της επιτάχυνσης της έρευνας για τοVHL, εκτείνεται πολύ πέρα από την ίδια την κοινότητα του VHL. Το γονίδιο του VHL είναι ο κύριος αγωγός τροφοδοσίας του κάθε όγκου. Η έρευνα για το VHL, έχει οδηγήσει σε συγκεκριμένες θεραπείες για πολλές μορφές καρκίνου, όπως του μαστού, των νεφρών, των επινεφριδίων, του πνεύμονα, του παχέος εντέρου, του παγκρέατος και του ήπατος. Θεραπεύοντας το VHL, είναι ένα βήμα πιο κοντά στη θεραπεία άλλων μορφών καρκίνου.

Η οικογένεια του VHL-Alliance, αναπτύσσει κάθε μέρα καινοτόμες στρατηγικές για τη βελτίωση της διάγνωσης, της θεραπείας και της ποιότητας της ζωής, για όλους τους τους ανθρώπους που τους άγγιξε το VHL. Προσφέρει υποστήριξη για τους ασθένειες, ώστε να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν την ασθένεια και συνεργάζονται με εμπειρογνώμονες γιατρούς και ερευνητές, για την εύρεση καλύτερων θεραπειών και τελικά μια θεραπεία για το VHL. Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται μέσω της γενναιοδωρίας των υποστηρικτών και των εθελοντών.

Έχουν πετύχει τόσα πολλά, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα σπουδαία πράγματα να γίνουν. Για να επωφελούνται και οι ασθενείς εδώ στην Ελλάδα, αλλά και για να συνεισφέρουμε και εμείς με τη σειρά μας στο μεγάλο έργο της οικογένειας του VHL-Alliance, για την αποκάλυψη της ασθένειας, σας ζητάμε να ενωθείτε μαζί μας και να μας στηρίζετε. Εμείς απλά δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς εσάς.

Οι δωρεές και η συγκέντρωση των χρημάτων, βοηθούν στην εύρεση της θεραπείας για το VHL.

Η προσφορά σας, θα μας βοηθήσει στην καταπολέμηση του VHL, μέσω της επέκτασης των ερευνητικών προγραμμάτων και των προγραμμάτων στήριξης.

Καμιά δωρεά δεν είναι πολύ μικρή. Και η πιο μικρή συμμετοχή, βοηθά στον αγώνα.